Katrinebergsbacken 24 / Liljeholmen / Stockholm

Slutpris
4 300 000 kr
Referensnummer
175 638
Boarea
97 kvm
Avgift
5 259 kr/mån
Driftkostnad
749 kr/mån
Sovrum
3 Sovrum
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Såld
2014-06-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Katrinebergsbacken 24 såldes av oss 2014-06-27. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Liljeholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nära Liljeholmstorget med endast någon minuts promenadavstånd till T-banan finns ljus och välplanerad 4:a med härlig utsikt in mot Södermalm. Generöst vardagsrum med sjöglimt och utgång till balkong. Fint kök med rostfria vitvaror och matplats för 6 personer. Två moderna helkaklade badrum. Bredband ingår i avgiften. Garage, pool och övernattningslägenheter finns i föreningen.Trivsamma omgivningar nära både Mälaren och sjön Trekanten. Bara ca 5 minuters promenad till Hornstull.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.