Krukmakargatan 12, 4tr / Södermalm / Stockholm

Slutpris
5 500 000 kr
Boarea
85 kvm
Avgift
3 450 kr/mån
Driftkostnad
550 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
4 (Hiss finns)
Såld
2015-01-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Krukmakargatan såldes av oss 2015-01-27. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Krukmakargatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södermalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett barnvänligt boende med garage i huset på en attraktiv adress med alla tänkbara kommunikationer, grönområden samt skolor och daghem på bekvämt promenadavstånd från huset.

På fjärde våningen i fastigheten återfinns denna väldisponerade och toppfräscha lägenhet om tre rum och kök fördelade på 85 rymliga kvadratmetrar. Lägenheten utmärks av det fina ljusinsläppet från fönster i två väderstreck och en balkong i norrläge. Perfekt planlösning med två bra sovrum, ypperliga förvaringsmöjligheter, duschrum med TM, samt ett toppfräscht kök i delvis öppen planlösning mot vardagsrum vilket ger en matplats för större sällskap.

Bo lugnt med ett utmärkt läge i centrala kvarter nära affärer, grönområden och flera skolor och daghem. Kort promenadavstånd till både Mariatorget och Medborgarplatsen med sitt stora utbud av matbutiker, restauranger, barer och caféer i närområdet.

Välkommen på visning önskar Jens Eriksén!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.