Krukmakargatan 62

Krukmakargatan 62

Slutpris

2 500 000 kr


Södermalm - Högalid— Stockholm

Krukmakargatan 62


Slutpris
2 500 000 kr

Södermalm - Högalid— Stockholm

Optimalt planerad 1:a - Låg avgift - Eftertraktade kvarter invid Zinken & Hornstull!

I en eftertraktad del av Södermalm finner ni denna optimalt planerade 1:a med renoverat kök, nya ytskikt och gott om förvaring. Lägenheten ligger i en fin funkisfastighet på en lugn återvändsgata nära Tantolunden. Den har stora fina fönsterpartier som ger härligt ljusinsläpp och en mysig utsikt året om. Lägenheten erbjuder en härlig mix av tidstypisk atmosfär och en mer modern känsla.

Det geografiska läget är perfekt med närhet till det bästa som erbjuds på Söder - allt från välrenommerade restauranger och caféer till nischade butiker och mysiga parker. Zinkensdamms IP ett stenkast från kvarteret. Hornstull nås med några minuters promenad - här erbjuds närheten till natur och vatten med Pålsundet, Årstaviken, Tantolundens stora grönområden och egna sandstrand, Långholmens badplatser och mysiga promenadstråk samt Söders lilla oas Reimersholme. För den som gillar träning finns populära stråk för löpturen, lockar istället träningspass inomhus finns ett brett utbud att välja mellan. Dina vänner tar sig snabbt till dig med tunnelbana, buss, bil eller cykel. Bekvämt nära till tunnelbana (röda linjen) vid Zinkensdamm (ca 500m) 66:ans samt 4:ans busslinje nås även de nere vid Zinkensdamm. Pendeltågen på Södra Station når ni med en kort promenad.

Mycket välskött och ekonomiskt stark Brf med de stora renoveringarna bakom sig. Lågt belånad med en skuldsättning på knappa 2000 kr/ kvm. Låg avgift som inkluderar både TV & bredband (100 mbit).

Välkommen på visning!


Boarea
22 kvm
Avgift
1 618 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1
Såld
2020-09-21

Mäklarhuset Hammarbyhöjden

Denna lägenhet på Krukmakargatan såldes av oss 2020-09-21. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Krukmakargatan.

Boka värdering

Zolle Baleng

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, arabiska, kurdiska, persiska ...+3

Jessica Winter

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.