Kungsholms Strand 139, BV / Kungsholmen / Stockholm

Slutpris
2 800 000 kr
Referensnummer
126 456
Boarea
45 kvm
Avgift
2 144 kr/mån
Driftkostnad
300 kr/mån
Såld
2014-08-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kungsholms Strand 139, BV såldes av oss 2014-08-22. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till denna synnerligen väldisponerade 1,5:a om ca 45 kvm. Belägen i välskött fastighet på attraktiv adress med de stora renoveringarna bakom sig. Här erbjuds en ljus lägenhet med en socialt öppen planlösning. Låg avgift som inkluderar kabel-tv, bredband och IP-telefoni. Lägenhet med sobert vita väggar och golv, stilfullt kök, exemplariska förvaringsmöjligheter. Här bor du i direkt närhet till grönska, vatten, allmänna kommunikationer, shopping, caféer och restauranger.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.