Kungsklippan 12, 5 tr

Kungsklippan 12, 5 tr

Slutpris

3 525 000 kr


Kungsholmen— Stockholm

Kungsklippan 12, 5 tr


Slutpris
3 525 000 kr

Kungsholmen— Stockholm

Välplanerad och kvadratsmart 2:a med härlig balkong i centralt och attraktivt läge

Välkommen till Kungsholmen och denna välplanerade och kvadratsmarta lägenhet i riktigt bra skick. En högt belägen tvåa med solig balkong, stora fönster som ger vackert ljusinsläpp och fina ytskikt. Här saknas inget! 

Här finns ett rymligt, socialt vardagsrum med gott om plats för soffa och matgrupp. I anslutning till hallen ligger ett vitt stilrent och fint kök med generösa arbetsytor och exklusiv spis, ugn och fläkt från Smeg. Du har ett mysigt och rogivande sovrum som är ljust, välplanerat och det finns gott om plats för stor säng och inbyggd förvaring. Badrummet är praktiskt och välplanerat och erbjuder toalett, handfat, förvaringsskåp, spegel och dusch, det finns även möjlighet att installera tvättmaskin. När solen tittar fram kan du öppna dörren till den härliga balkongen som har eftermiddagssol och plats för ett mindre bord.

Brf Kungsklippan Stockholm är en trevlig och välskött förening med god ekonomi och en tydlig och långsiktig plan för framtida förbättringar som bland annat tillhandahåller 4 tvättstugor, 5 takterrasser, grovsoprum, gästlägenhet, 12 parkeringsplatser, 2 garageplatser, cykel- barnvagnsrum och återvinning. I månadsavgiften om 2794 kronor ingår vatten och värme, obligatoriskt tillägg för bredband tillkommer om 79 sek/mån..

I hjärtat av Kungsholmen bor du mycket centralt och attraktivt med närhet till bland annat restauranger, caféer och bra kommunikationer. Kungsholmstorg och Rådhusets tunnelbana ligger runt hörnet, en kortare promenad bort når du Stockholm city och kommunikationerna vid Centralstationen . Söker du efter ett boende med ett mycket centralt läge har du hamnat rätt!


Boarea
ca 36 kvm
Avgift
2 794 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
5 av 9 (Hiss finns)
Såld
2019-09-25

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.