Levertinsgatan 3, 1tr / Kungsholmen - Kristineberg / Stockholm

Slutpris
3 695 000 kr
Referensnummer
172 672
Boarea
78 kvm
Avgift
4 758 kr/mån
Driftkostnad
350 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Såld
2014-06-04
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Levertinsgatan 3, 1tr såldes av oss 2014-06-04. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen - Kristineberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till en modern och mycket stilfullt renoverad 3:a i gröna och attraktiva Kristineberg! Här möts 30-tals charm med moderna och stilrena materialval, totalrenoverad 2013. Spatiöst och lättmöblerat vardagsrum, stilfullt kök med bevarat serveringsskåp och gott om plats för större matbord, två bra sovrum, praktisk och rymlig klädkammare samt ett helkaklat och tjusigt badrum.

Föreningen har en 600 m2 stor terrass i suterrängplan bakom hela huset på sjösidan. Sommartid kan du äta frukost vid någon av de många sittgrupperna, eller middag med vännerna. Välskött, stambytt och sansat belånad Brf (6.548 kr/m2). Juridisk person ok! Endast någon minut från T-bana till överallt. Välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.