Lidnersgatan 2, 1tr / Kungsholmen/ Kristineberg / Stockholm

Välplanerad 1:a (möjlig 2:a) med balkong i härligt läge i Kristineberg!

Slutpris
2 700 000 kr
Boarea
34 kvm
Avgift
2 678 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 6 (Hiss finns)
Såld
2019-08-07
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lidnersgatan såldes av oss 2019-08-07. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Lidnersgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen/ Kristineberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välplanerad 1:a (möjlig 2:a) med balkong i härligt läge i Kristineberg! Perfekt dimensionerat vardagsrum med plats för såväl större soffgrupp som matplats för 4-6 personer. Genom att det finns en alkov får man en separat och lugn sovavdelning. Det stora fönsterpartiet ger rummet härlig ljussättning vilket förstärks av den trekvartsglasade balkongdörren som leder ut till den morgon- och eftermiddagssoliga balkongen. Köket har utmärkt förvaring och matplats för 3 intill fönstret. Med ingång från hallen ligger badrummmet som är utrustat med dusch. Bostaden har bra förvaring i klädkammare i både hall och vardagsrum samt tillhörande vindsförråd.

Här bor du granne med härliga grönområden och mysiga badklippor i barnvänliga och lugna kvarter. En kort promenad bort ligger Lindhagens galleria med ett varierat utbud av butiker och närservice. I området finns flertalet trevliga restauranger, bla. populära Solstugan i Fredhäll och Piren nere vid Hornsbergs Strand. Här finns både lekparker och skolor för den stora familjen och för den sportiga typen finns utomhusgym, tennishall, fotbollsplan, minigolf och båtklubb. Kommunikationerna är utmärka med flertalet bussar och tunnelbanans gröna linje som tar dig in till city på ca 10 minuter!

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.