Liljeholmsvägen 8 A / Liljeholmen / Stockholm

Slutpris
5 250 000 kr
Referensnummer
151 952
Boarea
78 kvm
Avgift
2 090 kr/mån
Driftkostnad
700 kr/mån
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Såld
2014-04-25
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Liljeholmsvägen 8 A såldes av oss 2014-04-25. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Liljeholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Imponerande och ståtlig fastighet som för över 100 år sedan var en av pionjärerna när innerstan skulle byggas utanför Hornstull. Här finner du, utöver sjöutsikten, en extraordinär lägenhet med känslan från förra sekelskiftet väl bevarad i form av fina detaljer som t.ex. rundade rumshörn, spegeldörrar, spröjsade fönster samt en nybyggd balkong mot eftermiddags- och kvällssolen. Den väl tilltagna takhöjden om 3,30 m skänker lägenheten en enastående rymd och atmosfär. Läget är synnerligen unikt med sin centrala placering och betagande utsikt in mot Bergsund/Hornstull och Högalidskyrkan. Spännande omgivningar där historia blandas med det moderna, allt kantat av behagligt avkopplande grönytor och Mälarens glittrande vatten. Tillgången på affärer, restauranger, nöjen och kommunikationer har fullständigt exploderat i området mellan Liljeholmstorget och Hornstull - allt finns på bara någon minuts gångavstånd från ytterdörren.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.