Liljeholmsvägen 12 / Liljeholmen / Stockholm

Slutpris
5 750 000 kr
Referensnummer
155 252
Boarea
137 kvm
Avgift
7 878 kr/mån
Driftkostnad
1 821 kr/mån
Sovrum
3 Sovrum
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Såld
2014-02-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Liljeholmsvägen 12 såldes av oss 2014-02-20. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Liljeholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Extraordinär penthouselägenhet med citykänsla och sjöutsikt! Bo modernt i uppmärksammad, dansk-designad fastighet, i en lägenhet på två etage och med två takterrasser och en balkong. Ett smått unikt och insynsskyddat boende om 137 kvm präglat av flödande ljus via stora panoramafönster samt rymliga sällskapsytor - allt exklusivt formgivet. Totalt 5 rok och två badrum varav ett med bastu. I huset finns garage, hiss, tvättstuga, cykel- och barnvagnsrum samt uthyrningslokal. Trivsamma omgivningar intill Liljeholmstorget, kantade av Mälarens vatten och med Södermalm på 5 minuters gångavstånd.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.