Lindhagensgatan 67 / Kungsholmen - Thorildsplan / Stockholm

Slutpris
2 450 000 kr
Boarea
37 kvm
Avgift
2 192 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 (Hiss finns ej)
Såld
2014-11-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lindhagensgatan såldes av oss 2014-11-21. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Lindhagensgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen - Thorildsplan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Möjlig 2:a! Trevlig lägenhet med generösa fönsterpartier som vetter mot den fina innergården. För den som vill renovera och bygga om till en tvåa finns flera möjligheter, se alternativa planritningar. Här bor ni i lugnt gårdsläge med härlig utsikt över de fina grannfastigheterna samt den grönskade innergården. Bara några minuters promenad finner ni Thorildsplans T-bana samt bra kommunikationer med buss. I närheten finns även Lindhagensgallerian, flertalet träningscenter, mysiga caféer samt trevliga restauranger. Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.