Ljusstöparbacken 1 / Gröndal / Stockholm

Slutpris
3 600 000 kr
Referensnummer
135 747
Boarea
77 kvm
Avgift
3 369 kr/mån
Driftkostnad
639 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Såld
2014-02-01
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ljusstöparbacken 1 såldes av oss 2014-02-01. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gröndal är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med centralt läge i Gröndal ligger denna härligt ljusa och insynsskyddade 3:a om 77 välplanerade kvm med 60-talskänslan bevarad och med stora fönsterpartier som låter dagsljuset flöda in. Vardagsrum med fantastisk utsikt mot sjön Trekanten och bort mot Globen. Helkaklat duschrum med tvättmaskin. Kort gångavstånd till T-banan i Liljeholmen och Gröndals C. Njut det sjönära läget med ett bekvämt flipp-flopp-avstånd för morgondoppet nere vid Trekantsbadet!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.