Lugnets allé 27

Lugnets allé 27


Hammarby Sjöstad— Stockholm

Lugnets allé 27Hammarby Sjöstad— Stockholm

Välplanerad/ Stabil förening

Denna bostad erbjuder en utmärkt planlösning som skapar en sällskapsvänlig atmosfär. Med stora och ljusa ytor är detta hemmet perfekt för den som uppskattar generösa utrymmen. Bostaden är sobert renoverad med en stilren och modern design som skapar en harmonisk atmosfär.

Läget är svårslaget, beläget i den populära och centrala delen av Hammarby Sjöstad. Här har du allt du behöver inom bekvämt räckhåll, inklusive utmärkta kommunikationer och ett blomstrande stadsliv. Du kan njuta av det bästa som stadsdelen har att erbjuda, med restauranger, kaféer och butiker precis runt hörnet.

Denna bostad ingår i en mycket stabil förening med en sund ekonomi. Föreningen har bra intäkter från lokalerna i bottenplan, vilket kan innebära låga månadsavgifter för de boende. Det ger dig trygghet och ekonomisk stabilitet i ditt nya hem.

Bostaden är ett exemplariskt val för den som söker det bästa av två världar: en avkopplande och modern oas i ett av stadens mest eftertraktade områden. Med dess sällskapsvänliga planlösning, ljusa ytor och en stabil förening är detta hemmet som får dig att känna dig välkommen och avslappnad varje dag. Välkommen till ditt nya boende i Hammarby Sjöstad!


Boarea
85.5 kvm
Avgift
4 986 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 8 (Hiss finns)
Såld
2023-11-08

Mäklarhuset Hammarby Sjöstad

Denna lägenhet på Lugnets allé såldes av oss 2023-11-08. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Lugnets allé.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad