Sök Meny
Såld

Stockholm / Lumaparksvägen 3, 1 tr

Underbar nyproducerad hörnlägenhet i tre väderstreck med mycket bra planlösning och balkong!

Perfekt planerad hörnlägenhet i tre väderstreck med tre bra sovrum samt en stor klädkammare. Härlig balkong där du kan sitta och njuta för fullt - ett riktigt härligt uterum sommartid! Stilrent modernt fullutrustat kök med öppen planlösning mot vardagsrummet som ger plats för många nära och kära till bords om så önskas. Stort fräscht badrum med tvättmaskin och torktumlare samt en gästtoalett med dusch. Bra välkomnande hall med skjutdörrsgarderob och säkerhetsdörr.

En underbar stadsdel med närhet till allt, som bland annat till mysiga restauranger, butiker för all typ av shopping, service och matbutiker, fik, gym (sats, Lumaparksvägen 5), natur och stadsliv.

Mycket bra kommunikationer! Antingen tar du tvärbanan till Gullmarsplan där det finns både t-bana och flertalet bussar eller så tar du någon av bussarna 71 eller 74 som bara är en kort prommenad från lägenheten. Man kan också ta sig kostnadsfritt med färjan M/S Lotten till Södermalm.

Sponsrade länkar
Stockholm
Lumaparksvägen 3, 1 tr
Slutpris: 6 050 000 kr
Boarea: 92 kvm
Avgift: 5 066 kr/mån
Rum: 4 rum
Såld: 2016-10-23
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm /
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!