Luxgatan 9

Luxgatan 9

Slutpris

3 970 000 kr


Lilla Essingen— Stockholm

Luxgatan 9


Slutpris
3 970 000 kr

Lilla Essingen— Stockholm

Toppskick - Sjöutsikt - Skuldfri förening

Varmt välkomna till denna trevliga lägenhet i toppskick med balkong i soligt läge med en fantastisk sjöutsikt. Lägenheten är optimalt planerad med en öppen planlösning mellan de stilfulla köket och vardagsrummet. Det rymliga vardagsrummet är renoverat med en mörk fiskbensparkett och ljusa väggar. Från det sociala vardagsrummet når ni balkongen som är placerad i bästa solläge med sjöutsikt över Mälaren. Lägenheten har ett renoverat kök från 2020 i moderngrå färg med exklusiva detaljer i guld från bl.a Buster + Punch. Köket är även fullt utrustat med utvalda vitvaror såsom ugn från De Dietrich och induktionshäll från Witt och bekvämligheter som stor diskho och diskmaskin. Det fina köket har en social serveringsdel med barstolar som förgyller middagsupplevelsen. I sovrummet får ni plats att möblera med en 140 säng och ett nattduksbord. Badrummet är renoverat 2020 och kaklat med en dusch och inbyggd toalett. Lägenheten har genomgående gott om förvaring och till lägenheten hör ett vindsförråd. Bostaden passar både singlar som för par.

Brf Blåslampan 2
- Skuldfri förening.
- En äkta Brf.
- Äger marken.

På Lilla Essingen bor ni med den perfekta blandningen av stadsliv och härlig grönska, omgiven av Mälaren. Här finns direkt närhet till vattnet, badbryggor, strandpromenad samt vackra Luxparken och Luxviken. Ön har natursköna grönområden och parker samt ett bra utbud av caféer, restauranger och butiker. Restaurang Lux Dag för Dag, Pappas Deli samt bageriet Pesso är några av favoriterna. I närområdet finns även matvarubutiker som exempelvis Ica med generösa öppettider samt mycket bra kommunikationer. Busslinje 1 som går mellan Stora Essingen och Frihamnen tar dig till Fridhemsplan på några minuter och vidare till bl.a Hötorget och Stureplan. Busslinje 56 går mellan Stora Essingen och Fridhemsplan via Hornsberg. Från Fridhemsplan har du tunnelbanans blå och gröna linje samt flertalet bussar. Tvärbanan ligger också nära och förbinder Stora Essingen med Alvik, Liljeholmen och Hammarby Sjöstad. Pendlarbåt med hållplats finns några minuter från lägenheten. Vill du cykla tar du dig in till stan på 10-15 minuter.


Boarea
39 kvm
Avgift
2 312 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2023-06-12

Mäklarhuset Nacka

Denna lägenhet på Luxgatan såldes av oss 2023-06-12. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Luxgatan.

Boka värdering

Anton Länninge

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.