Marmorgatan 11, 6tr / Södermalm / Stockholm

Inbjudande etta med balkong och fantastisk utsikt!

Slutpris
2 600 000 kr
Boarea
29 kvm
Avgift
2 300 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
6 av 17 (Hiss finns)
Såld
2019-05-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Marmorgatan såldes av oss 2019-05-22. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Marmorgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södermalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till denna trevliga etta med balkong i väst och fullskaligt kök! Entrén erbjuder gott om förvaring i form utav inbyggda garderober samt kappkrokar. Redan från hallen har ni utsikt mot Högalidskyrkans magnifika torn och Tantolundens gröna kullar. Väl inne i bostaden så kan ni även blicka ut över takåsar och Årstavikens glittrande vatten. Lägenhetens stora fönster släpper in ett härligt ljusflöde under dagen och från balkongen fångar ni även solnedgången i väst. Allrummet är välplanerat med utrymme för matplats, soffa, mediamöblemang och kontorsdel under en platsbyggd loftsäng. Köket är utbyggt till full skala med trevligt ljusinsläpp ifrån ett vädringsfönster samt allrummets stora fönsterpartier och har kyl, frys, diskmaskin, fläkt, induktionshäll, spis samt diskho. Badrummet är rymligt och ljust, här finns det utrymme för ett mindre badkar eller tvättmaskin. Området erbjuder flertalet grönområden och ni finner kaféer, restauranger, sjukhus, närservice och kommunikationer inom gångavstånd.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration