Marmorgatan 11, 16tr

Marmorgatan 11, 16tr

Slutpris

2 760 000 kr


Södermalm— Stockholm

Marmorgatan 11, 16tr


Slutpris
2 760 000 kr

Södermalm— Stockholm

Ljus etta i toppläge med mäktiga vyer över Stockholm!

Varmt välkomna till denna unika gaveletta på Södermalm med spektakulär utsikt och naturligt ljus året om.

OBS: För Video-visning, Privatvisning, Förhandsvisning eller dylikt, kontakta ansvarig mäklare Michelle Carlsson.

Det finns ingen annan etta om 29kvm i huset – möjligen på hela Söder – i högre läge än denna. Här bor ni högst upp på sydvästra sidan, med en horisont att fascineras av året om och som får gästerna att stanna upp. Inte nog med att ni kan se ut över Tantolundens grönska, Högalidskyrkans tvillingtorn och Årstavikens glittrande vatten: ni ser landmärken som DN-huset på Kungsholmen och Norra Tornen i horisonten. Lägenheten ger med både topp-och gavelläge en privat och exklusiv känsla.
Lägenheten badar i solljus året om och har naturligt ljus oavsett väderlek. Solnedgången kan ni följa med blicken under middagen på balkongen. Från första parkett kan ni ta del av vårens blom, sommarens liv, höstlöven, första snön och en garanterat spektakulär nyårsafton.
Bostaden är välplanerad och lättmöblerad. I hallen har ni gott om förvaring via en garderobsvägg till vänster samt avhängning till höger om entrén. Allrummet är luftigt med 2,7 meter till tak och stora fönster. Här finns plats för dubbelsäng, soffgrupp, mediamöbel, byrå och andra trivselmöbler. Alkoven intill fönstret är perfekt som mat- eller arbetsplats. På balkongen ryms bord, stolar och planteringar. Arbetsköket är ljust i bevarad funkisstil med förvaring ända upp till taket – även här finns ett fönster så att ni kan lufta och blicka mot Norra Tornen. Badrummet är rymligt och har badkar. Till bostaden hör ett vindsförråd en trappa upp.

- Högst upp
- Unikt gavelläge
- Badkar och balkong
- Vackra originaldetaljer
- Flexibelt tillträde

Brf Marmorlunden är en äkta bostadsrättsförening som äger marken och består av totalt 206st lägenheter – 184 st är upplåtna och 22 st är hyresrätter. Dessa anses vara en dold tillgång till föreningen och innebär en mycket stor framtida intäkt. Garageplatser och parkeringsplatser finns att hyra i föreningen. Förråd finns både på två vindsplan och ett källarplan. Det har diskuterats huruvida vindsförrådet ska bli till en takterass för medlemmar att utnyttja. Fastigheten är grönklassad av Stockholm stad då byggnaden är särskilt värdefull från kulturhistorisk, miljömässig eller konstnärlig synpunkt.

Trots att Marmorgatan 11 är belägen mitt i Södermalms puls står huset i ett lummigt grönområde med promenadstråk längs vattnet. Populära Årstaviken och Tantolunden med bad är mötesplatsen på sommaren, med skridskobanan på vintern. Runt hörnet finns Södra Station med buss- och pendelförbindelser, och T-banor (Zinkensdamm och Mariatorget) en kort promenad bort. Utanför porten finns gym och mataffärer. Ett stenkast bort finns Mariatorget, Hornstull och Götgatans utbud av biografer, restauranger och uteliv.

Välkomna på visning!


Boarea
29 kvm
Avgift
2 300 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
16 av 17 (Hiss finns)
Såld
2021-09-01

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.