Norr Mälarstrand 94, 6 tr

Norr Mälarstrand 94, 6 tr

Slutpris

6 540 000 kr


Kungsholmen— Stockholm

Norr Mälarstrand 94, 6 tr


Slutpris
6 540 000 kr

Kungsholmen— Stockholm

Välplanerad 3:a med balkong & öppen spis! Högt och fritt läge med toppläge intill Rålambshovsparken!

Fantastisk lägenhet med alla rätt! Här kan du njuta av en öppen och social planlösning som bjuder in till umgänge och många middagar. Vardagsrummet inrymmer en charmig öppen spis för gråa dagar samt utgång till balkongen som har ett högt läge med fri utsikt. Smakfullt inrett kök med praktiska lösningar och bra belysning. Två bra sovrum varav ett har platsbyggd förvaring och utgång till balkongen. Snyggt inrett badrum med ”spa-känsla” och som har golvvärme, en exklusiv duschhörna från Duscholux och förberett för tvättpelare. Det finns även en gäst-wc och hallen har stengolv med golvvärme. Lägenheten har genomgående vacker fiskbensparkett, ljusa ytskikt, genomtänkta färg- och materialval samt fina och påkostade detaljer. Magnifika fönsterpartier med ljusinsläpp från flera håll samt gott om förvaring i klädkammare och garderober. Här är det bara att flytta in. Missa inte denna pärla!

Lägenheten tillhör en trevlig, välskött och kostnadsmedveten förening som också har en stor gemensam takterrass med strålande utsikt över Rålambshovsparken, Västerbron och Riddarfjärden. Utomordentliga tvättmöjligheter med två tvättstugor (totalt sex tvättmaskiner, två torktumlare, två torkskåp och ett torkrum). Föreningen har även en gästlägenhet som kan hyras av vänner och bekanta på besök.

Nedanför lägenheten ligger Rålambshovsparken och Norr Mälarstrands populära strandpromenad och joggingstråk längs med vattnet. Bostaden ligger centralt på Kungsholmen med en kort promenad från Fridhemsplan med sitt stora utbud av butiker, caféer och restauranger samt bra kommunikationer med både tunnelbanans gröna och blåa linje samt flertalet bussar, bland annat innerstadslinjerna 1, 3 och 4.


Boarea
72 kvm
Avgift
3 738 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
6 av 7 (Hiss finns)
Såld
2018-11-23

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.