Norra Agnegatan 34 A, 1 tr

Norra Agnegatan 34 A, 1 tr

Slutpris

8 175 000 kr


Kungsholmen— Stockholm

Norra Agnegatan 34 A, 1 tr


Slutpris
8 175 000 kr

Kungsholmen— Stockholm

Perfekt 4:a i skuldfri förening i fastighet anno 1888!

Sekelskifteslägenhet på bästa adress över gård! Välplanerad lägenhet om fyra rum och kök i skuldfri förening. I lugnt gårdsläge med balkong och väl tilltagna rum. Generösa fönsterpartier och härligt ljusinsläpp. Välplanerad bostad med många kvalitéer. Fullt utrustat kök med goda arbetsytor och förvaring i både över- och underskåp. Öppen social planlösning mellan kök och vardagsrum. Stor balkong mot lummig idyllisk innergård med plats för loungegrupp och växter. Tre bra sovrum med härliga fönsterpartier.

Brf Åkermannen är en äkta och skuldfri förening. Stilfull sekelskiftesfastighet anno 1888. Fastigheten bebyggdes 1888 och består av 26 lägenheter och 1 lokal med hyresrätt. Föreningen köpte husen 2000. Föreningen har en mycket god ekonomi med en kassa på drygt 4,4 miljoner kronor.

Läget är optimalt med närhet till många förskolor, skolor och gymnasium. Grönområden, promenadstråk och ett stort utbud av mataffärer, caféer och restauranger. Under hösten 2019 öppnar även Ica Kvantum, Systembolaget och annan service upp i Trygg Hansa-kvarteret i korsningen Fleminggatan/Scheelegatan. Välkommen till Kungsholmens trevliga sekelskifteskvarter! Absolut toppläge på Kungsholmen nära Rådhuset. Ett stenkast från populära Kungsholmstorg med närhet till attraktiva Norr Mälarstrand och Riddarfjärdens vatten och båtliv. Grönskande Rålambshovsparken inom kort gångavstånd, även Landstingsparken är nära. Ypperliga kommunikationer med bussar samt T-bana Rådhuset. På ca 10 minuters promenad når du även City, Centralstationen och Arlanda Express. Även Fridhemsplan är närliggande med fullt utbud av service och butiker.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
96 kvm
Avgift
3 853 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-10-03

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.