Ormbergsvägen 20 / Gröndal / Stockholm

Slutpris
4 875 000 kr
Referensnummer
204 134
Boarea
93 kvm
Avgift
5 471 kr/mån
Driftkostnad
460 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Såld
2014-10-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ormbergsvägen såldes av oss 2014-10-29. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Ormbergsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gröndal är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Lev livet högt upp i huset i en hörn 3:a med balkong i härligt solläge! Låt dig svepas med i känslan av en lägenheten som har det där "lilla extra" i form av ljus, rymd, kvalité och funktion. Här släpper de stora höga fönster in ett fint ljus och ger en härlig rymd utan nämnvärd insyn. Helkaklat badrum med tvättavdelning. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Förråd, stort garage, riktig sporthall, modernt gym och bastu/relaxavdelning finns i föreningen. Njut det sjönära läget med ett bekvämt flipp-flopp-avstånd för morgondoppet nere vid föreningens badbrygga. Nära tvärbanan, bussar och kortare promenadavstånd till t-bana vid Liljeholmen.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.