Ormbergsvägen 12

Ormbergsvägen 12

Slutpris

3 035 000 kr


Gröndal— Stockholm

Ormbergsvägen 12


Slutpris
3 035 000 kr

Gröndal— Stockholm

Njut det sjönära läget med ett bekvämt flipp-flopp-avstånd för morgondoppet nere vid föreningens badbrygga. Optimalt planerad 1,5:a som lätt går att nyttja för två personer. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till uteplats. Helkaklat badrum med tvättpelare. Sovrum med plats för 1,40 cm säng. Bra förvaring i klädkammare. Mycket populär förening med många gemensamma utrymmen så som stort garage, riktig sporthall, modernt gym, bastu/relaxavdelning samt egen badbrygga. Läget är perfekt i Gröndal med närhet till tvärbanan, bussar och kortare promenadavstånd till t-bana vid Liljeholmen.


Boarea
52 kvm
Avgift
3 552 kr/mån
Rum
1,5 rum (1 sovrum)
Våning
1 (Hiss finns)
Såld
2017-11-09

Mäklarhuset Liljeholmen

Denna lägenhet på Ormbergsvägen såldes av oss 2017-11-09. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Ormbergsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.