Parkgatan 6 / Kungsholmen / Stockholm

Slutpris
3 600 000 kr
Referensnummer
107 979
Boarea
55 kvm
Avgift
2 270 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Såld
2014-03-05
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Parkgatan 6 såldes av oss 2014-03-05. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Sekelskiftespärla! Med ett fantastiskt läge alldeles intill lummiga Kronobergsparken, i en vacker fastighet anno 1898, ligger denna nyrenoverade 2:a om 55 luftiga kvadratmeter. Med inbjudande rum i fil mot föreningens mysiga innergård. Välbevarad charm i form av genomgående vackra furugolv, djupa speglade fönsternischer och generös takhöjd bidrar till en härlig atmosfär. Stabil förening med stark ekonomi (nästintill skuldfri) och med de stora renoveringarna bakom sig.

Nyrenoverat och tidlöst renoverat badrum med golvvärme. Kök med vit skåpsinredning, praktiska arbetsytor och gott om förvaring.. Nya vitvaror från Electrolux (2014). Lättmöblerat vardagsrum med plats för både soffgrupp och matplats. Sovrum med plats för både dubbelsäng och arbetshörna. Från sovrummet finns även möjlighet att öppna upp dörrar mot direkt ut till innergården och få en "egen" uteplats.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.