Primusgatan 78, 2tr / Kungsholmen - Lilla Essingen / Stockholm

Slutpris
3 150 000 kr
Referensnummer
132 029
Boarea
50.5 kvm
Avgift
3 330 kr/mån
Driftkostnad
387 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Såld
2014-09-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Primusgatan 78, 2tr såldes av oss 2014-09-10. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen - Lilla Essingen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till denna välplanerade och moderna 2:a med stor balkong och fantastisk sjöutsikt över Mälarens vatten! Lägenheten håller hög standard med genomgående ekparkettgolv, stort helkaklat badrum med tvättmaskin/ torktumlare och ett modernt kök med fullgod maskinell utrustning. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring. Cirka 30 meter till badbrygga och vatten. Stabil Brf med en avgiftsfri månad 2014 (januari).

Här bor ni med omedelbar närhet till service, strandpromenad, grönområden, lekplatser, och badbryggor. Lägenheten bör upplevas på plats - välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.