Primusgatan 54, 6tr / Kungsholmen - Lilla Essingen / Stockholm

Slutpris
3 425 000 kr
Referensnummer
148 348
Boarea
60 kvm
Avgift
3 594 kr/mån
Driftkostnad
350 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Såld
2014-01-09
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Primusgatan 54, 6tr såldes av oss 2014-01-09. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen - Lilla Essingen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Den perfekt planerade lägenheten om ca 60 kvm för den lilla familjen, yta disponerad över två sovrum och ett väl tilltaget vardagsrum med rikligt ljusinsläpp samt utgång till balkong med utsikt över gård och Mälarens vatten i söder. Ett kök med arbetsytor och förvaring högt som lågt med matplats för sällskap av sex utan svårigheter. Här bor du i direkt närhet till både badbryggor och grönområden med caféer och restauranger endast minuter bort. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.