Primusgatan 78, 3tr / Kungsholmen - Lilla Essingen / Stockholm

Slutpris
4 575 000 kr
Referensnummer
155 343
Boarea
79.5 kvm
Avgift
4 635 kr/mån
Driftkostnad
470 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Såld
2014-03-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Primusgatan 78, 3tr såldes av oss 2014-03-20. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen - Lilla Essingen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till denna stiliga 3:a belägen 3 trappor upp i huset med balkong som blickar ut över Luxviken och badbryggor. Här erbjuds ni ett rogivande vardagsrum i gavelläge med rikligt ljusinsläpp som ligger i en socialt öppen planlösning mot ett välutrustat kök med arbetsytor och förvaringsmöjligheter, matplats för stort sällskap invid fönster. Generöst helkaklat badrum med både tvättmaskin, torktumlare samt badkar. Belägen i välskött fastighet med synnerligen välmående förening där avgifterna inkluderar både internet och kabel-tv. Attraktivt läge med absolut närhet till allmänna kommunikationer prisbelönta restauranger samt livsmedelsbutiker, caféer.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.