Rålambsvägen 10 A, 1 tr / Kungsholmen/Marieberg / Stockholm

Rymlig och socialt planerad 4:a med balkong! Garage

Slutpris
6 100 000 kr
Boarea
98 kvm
Avgift
5 271 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-11-30
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Rålambsvägen såldes av oss 2019-11-30. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Rålambsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen/Marieberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till denna trevliga och socialt planerade 4:a på 98 kvm med garage i föreningen!
Här välkomnas du av en rymlig hall som tar dig vidare till vardagsrum och kök i öppen planlösning.
Vardagsrummet har generöst ljusinsläpp från stora fönsterpartier och härifrån når du även lägenhetens balkong.
Trevligt kök med all nödvändig maskinell utrustning och såsom exempelvis diskmaskin.
Lägenheten disponerar även tre stycken rymliga sovrum samt ett rymligt badrum. I badrummet, så är det förberett för tvättmaskin.
Gott om förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober samt klädkammare som nås från hallen.

På Rålambsvägen 10 A har du nära till det mesta! Rakt över gatan har du Matpressen (Hemköp) , Systembolaget, apotek, kemtvätt, blomsteraffär, och skomakeri. Det finns dessutom flera restauranger i de närliggande kvarteren varav Solstugan i Fredhäll är mycket uppskattad. Kommunikationerna är utmärka med flertalet bussar och tunnelbanans gröna linje som tar dig in till city på ca 10 minuter! Här bor du också granne med härliga grönområden och mysiga badklippor, plaskdammen i Fredhällsparken samt närliggande Smedsuddsbadet. För de yngre, så är det bara ett stenkast till skateparken i Rålambshovsparken. Det finns också flera förskolor alldeles i närheten där populära Mariebergs Montessoriförskola är en av dessa. I området finns flertalet trevliga restauranger, bla. populära Solstugan i Fredhäll. För den som är motionssugen, så finns gym i området eller varför inte ta en promenad genom Fredhäll och vidare längs strandpromenaden vid Hornsbergs Strand. I Hornsbergs Strand finns flera restauranger och där passerar du även ICA Max.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.