Roslagsgatan 53, 1tr / Vasastan / Stockholm

Slutpris
2 325 000 kr
Referensnummer
164 403
Boarea
32 kvm
Avgift
1 384 kr/mån
Driftkostnad
350 kr/mån
Såld
2014-03-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Roslagsgatan 53, 1tr såldes av oss 2014-03-20. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vasastan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

FAST PRIS 2 325 000 KR. SNABBT TILLTRÄDE!
Optimalt planerad etta på attraktiva Roslagsgatan! Stilfullt kök med fullgod maskinell utrustning i rostfritt utförande, lättmöblerat och luftigt vardagsrum med plats för såväl soffgrupp som säng och garderober samt ett modernt badrum med bl.a golvvärme. I lägenheten finns dessutom gott om förvaring, via en klädkammare och flertalet skåp. Generöst ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Här bor du med närhet till allt som Stockholms innerstad har att erbjuda. Välskött och lågt belånad förening med de större renoveringarna bakom sig!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.