Sankt Eriksgatan 28A

Sankt Eriksgatan 28A

Slutpris

4 350 000 kr


Kungsholmen— Stockholm

Sankt Eriksgatan 28A


Slutpris
4 350 000 kr

Kungsholmen— Stockholm

Nyrenoverad sekelskiftestvåa i toppskick, högst upp i gårdshus. Låg avgift och stabil förening!

Välkomna in till en nyrenoverad tvåa i toppskick med en social och väldisponerad planlösning! Lägenheten ligger högst upp i huset med ett ostört läge belägen mot innergården. Hela bostaden har genomgående vackra trätiljor och stora fönsterpartier med generöst ljusinsläpp, en stilfull och tidsenlig kakelugn, 3 meter i takhöjd samt ett modernt kök. Planlösningen inleds med en välkomnande hall som har gott om utrymme för ytterkläder och skor. Vidare nås vardagsrummet som har plats för en soffgrupp och erbjuder en charmig kakelugn som passar väl in i rummet. Social öppning in till köket som är inrett med skåp och lådor i vitt samt integrerade vitvaror. Härligt sovrum med två inbyggda garderober, plats för dubbelsäng och ytterligare förvaring. Styrelsen har valt att gå vidare i ärendet gällande att söka bygglov för balkong samt hissbyggnation i gårdshuset.

En nyrenoverad lägenhet med ett mycket centralt läge på Kungsholmen. Här bor du på Fridhemsplan med ett utmärkt utbud av livsmedelsbutiker, cafeér, hårsalong, kommunikationer och gym samt Västermalmsgallerian som erbjuder det mesta i serviceväg. Runt knuten ligger gröna Kronobergsparken och Norr Mälarstrands promenadstråk når du inom några minuters promenad. Här finns flera badplatser och fina motionsspår längs med vattnet.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
50 kvm
Avgift
1 437 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
4 (gårdshus) (Hiss finns)
Såld
2018-03-01

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.