Sankt Eriksgatan 93, 1 tr

Sankt Eriksgatan 93, 1 tr

Slutpris

9 550 000 kr


Vasastan— Stockholm

Sankt Eriksgatan 93, 1 tr


Slutpris
9 550 000 kr

Vasastan— Stockholm

Nyrenoverad lägenhet med vackra originaldetaljer och fungerande öppen spis!

Fantastisk bostad med vackra originaldetaljer som öppen spis, stuckaturer, speglade dörrar som samsas med fiskbensparkett och trätiljor från fastighetens byggnadsår 1925. Bevarad serveringsgång med original skåp. Planlösningen disponeras genom en välkomnande entré med anslutande gäst-wc och platsbyggd hatthylla med skoförvaring under. Entrén leder vidare mot den inre hallen som öppnar upp till resten av bostaden. Representativt vardagsrum med fri utsikt mot vackra Karlbergsvägen och vacker fungerande öppen spis. I anslutning finns en matsal alternativt sovrum. Nyrenoverat kök som vetter mot innergården. Bostadens alla ytskikt är nyrenoverade och golv slipade samt lackade med Saico Pure matt lack. Vidare finns två bra sovrum samt ett badrum. Från sovrummet vid köket finns möjlighet att bygga balkong.

Här bor du med ett centralt läge i Vasastan med populära restauranger runt knuten, all tänkbar service inom promenadavstånd, gröna Vasaparken samt utmärkta kommunikationer vid Sankt Eriksplan och Odenplan.
Det finns även garage i huset!

Välkomna på visning!


Boarea
133 kvm
Avgift
3 308 kr/mån
Rum
4 rum
Våning
1 av 7 (Hiss finns)
Såld
2018-02-16

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.