Sankt Eriksgatan 31, 1,5 tr (vån 2)

Sankt Eriksgatan 31, 1,5 tr (vån 2)

Slutpris

4 225 000 kr


Kungsholmen— Stockholm

Sankt Eriksgatan 31, 1,5 tr (vån 2)


Slutpris
4 225 000 kr

Kungsholmen— Stockholm

Ljus och ytterst välplanerad 2:a med stor balkong i västläge och 0 kr i månadsavgift!

Ljus 2:a i mycket bra skick, 0 kr i avgift! Stor, härlig balkong i soligt västläge. Balkongen och alla fönster är belägna mot idyllisk innergård. Stora fönsterpartier och bra ljusinsläpp. Ytterst välplanerad 2:a med optimal planlösning och vacker, fiskbensmönstrad ekparkett. Stilrent kök med diskmaskin och kvalitativa vitvaror samt smakfullt renoverat badrum med tvättmaskin och golvvärme. För extern förvaring finns ett rymligt källarförråd. Elegant 30-talsfastighet med fint trapphus och hiss. Stabil förening som äger marken och har mycket god ekonomi pga bra lokalintäkter, vilket gjort att man bl a kan ha 0 kr i månadsavgift. I avgiften (0 kr) ingår värme, vatten, el, kabel-TV samt bredband. Flexibelt tillträde efter köparens önskemål.

Toppläge på Kungsholmen nära Kronobergsparken med närhet till Fridhemsplan, Norr Mälarstrand, Riddarfjärden och Rålambshovsparken. Nära porten finns bussanslutning till Arlanda och Fridhemsplan där man hittar T-bana, bussar samt all tänkbar service i form av post, banker, apotek, systembolag, mataffärer, butiker mm. Här finns även Västermalmsgallerian med ett brett utbud av olika sorters butiker med det mesta i shoppingväg. På kort gångavstånd finns även Norr Mälarstrand och den idylliska strandpromenaden/joggingstråket runt Kungsholmen. Här erbjuds även ett stort utbud av skolor såsom Eiraskolan, Kungsholmens Gymnasium och flertalet förskolor. På nära avstånd från porten ligger natursköna Rålambshovsparken, där det finns badplatser, friluftsteater och mängder av rekreationsmöjligheter. I kvarteren omkring finns också ett flertal mycket omtyckta restauranger såsom Mälarpaviljongen, Orangeriet och Pontonen under sommarhalvåret.


Boarea
38 kvm
Rum
2 rum
Våning
2 av 6 (Hiss finns)
Såld
2024-03-27

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Sankt Eriksgatan såldes av oss 2024-03-27. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Sankt Eriksgatan.

Boka värdering

Jakob Jakobsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, spanska ...+1

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.