Sankt Eriksplan 15

Sankt Eriksplan 15

Slutpris

3 300 000 kr


Vasastan— Stockholm

Sankt Eriksplan 15


Slutpris
3 300 000 kr

Vasastan— Stockholm

Fin & rymlig 1:a anno 1920-tal med bästa läge i Vasastan!

Hjärtligt välkommen till en mycket fin rymlig etta på Sankt Eriksplan! Omsorgsfullt renoverad till toppskick med genomgående vackra trägolv, målade ljusa väggar och möjlighet till att bygga en balkong. Planlösningen är välplanerad och disponeras enligt följande; vardagsrum, kök, en välkomnande hall med egen "walking-closet". Säkerhetsdörr samt fiber. Här kan ni njuta av en underbart stor etta! Belägen 1tr upp mot tyst grön gård, 2tr ner från Sankt Eriks plan mot Atlas området. (Souterränghus)
Här bor du i bästa läge mitt på Sankt Eriksplan, mitt i Vasastan och med allt man kan önska sig inom bekvämt promenadavstånd - med populära restauranger och butiker i Birkastan och på Rörstrandsgatan, återinvigda biografen Capitol vid Sankt Eriksplan, city, Odenplan och Vasaparken med både grönska och Sven Harrys konstmuseum. Kommunikationerna är utmärkta med både flertalet innerstadsbussar, flygbussar och tunnelbanans gröna linje. Pendeltåg finns vid Odenplan.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
36 kvm
Avgift
1 547 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 5 (Hiss finns)
Såld
2018-10-19

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.