Sankt Göransgatan 153, 5tr / Kungsholmen - Stadshagen / Stockholm

Slutpris
2 425 000 kr
Referensnummer
104 342
Boarea
28.5 kvm
Avgift
1 642 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Såld
2014-05-30
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sankt Göransgatan 153, 5tr såldes av oss 2014-05-30. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen - Stadshagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till denna extremt välplanerade "mini-2:a" med härliga ljusinsläpp och social planlösning. Rymligt och lättmöblerat vardagsrum, helt avsides sovdel och stor kungsbalkong som ger soltimmar på förmiddagen och kvällstid. Hänförande utsikt över trädtoppar och bort mot Karlbergkanalen och Birkastan.

T-Stadshagen som ligger precis utanför dörren tar dig till T-Centralen på 5 minuter. Ett stenkast bort ligger Hornsbergs strand och dess vackra promenadstråk och bryggor. Den senaste tiden har området utvecklats och många restauranger och affärer har slagit upp dörrarna. Lindhagens Galleria ligger inom gångavstånd och erbjuder ICA Maxi, systembolag och andra butiker.

Välkomna på visning önskar Zolle Baleng

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.