Sankt Göransgatan 153, 4tr / Kungsholmen - Stadshagen / Stockholm

Slutpris
1 850 000 kr
Referensnummer
127 927
Boarea
22.5 kvm
Avgift
1 338 kr/mån
Driftkostnad
250 kr/mån
Såld
2014-06-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sankt Göransgatan 153, 4tr såldes av oss 2014-06-18. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen - Stadshagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Hjärtligt välkommen till denna utomordentligt välplanerade 1:a om 22,5 kvm! Optimalt beläget boende vilket karaktäriseras av rymligt och lättmöblerat rum, fräscht yteffektivt kök i öppen planlösning mot allrum, stambytt badrum samt genomgående hög fräschör.

Attraktivt läge i expansivt område under utveckling med nytillskott av restauranger, affärer samt träningsanläggningar (SATS, Friskis & Svettis och 24/7). Absolut närhet till allmänna kommunikationer, i form av T-bana och buss (49 och 56), strandpromenad, grönområden samt Lindhagensgallerian.

Stabil och välmående bostadsrättsförening med festlokal, gästlägenheter samt relaxavdelning. Juridisk person kan godkännas.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.