Sankt Göransgatan 153, vån 10/10 / Kungsholmen - Stadshagen / Stockholm

Renoverad 1:a - Högst upp med milsvid utsikt - Exemplarisk planlösning

Slutpris
2 325 000 kr
Boarea
24.5 kvm
Avgift
1 165 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
10 av 10 (Hiss finns)
Såld
2020-05-13
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sankt Göransgatan såldes av oss 2020-05-13. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Sankt Göransgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen - Stadshagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Hjärtligt välkommen till denna utomordentligt välplanerade 1:a om 24,5 kvm. Optimalt beläget boende, högst upp i huset med hänförande utsikt. Lägenheten karaktäriseras av ett rymligt och lättmöblerat rum, nyrenoverat kök (2017) i öppen planlösning mot allrum, stambytt och kaklat duschrum samt genomgående hög fräschör. Goda förvaringsmöjligheter dessutom.

T-bana Stadshagen ligger precis utanför dörren och tar dig till T-Centralen på 5 minuter. Ett stenkast bort ligger Hornsbergs strand och dess vackra promenadstråk och bryggor. Närområdet erbjuder många omtalade restauranger och affärer. Lindhagens Galleria ligger inom gångavstånd och erbjuder ICA Maxi, systembolag och andra butiker.

Stabil och välmående bostadsrättsförening med låg skuldsättning, låga avgifter och de stora renoveringarna bakom sig.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.