Sickla Kanalgata 40
Sickla Kanalgata 40
Daniel Åberg, ansvarig mäklare i Hammarby Sjöstad
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Daniel Åberg

Ansvarig mäklare

Till salu

Sickla Kanalgata 40

Utgångspris

11 995 000 kr


Utgångspris

11 995 000 krHammarby Sjöstad— Stockholm

Sickla Kanalgata 40


Till salu
Utgångspris
11 995 000 kr

Hammarby Sjöstad— Stockholm

Etage på första parkett!

Välkommen till denna unika bostad som förutom att erbjuda bästa läget också placerar dig på första parkett mot vattnet, där varje ögonblick blir en upplevelse. Detta exklusiva boende sträcker sig över två våningar, där varje etage pryds av stora fönsterpartier som ramar in den magnifika utsikten. Tack vare de generösa balkongerna som förlänger respektive etage skapas många möjligheter till såväl möblering som umgänge för större sällskap. Balkongerna har dessutom söderläge, vilket ger dig möjlighet att njuta av solens strålar under varje del av dagen.

Bostaden är välplanerad med två sovrum på nedre plan & ett på övre samt ett badrum på vardera planet, vilket både öppnar möjlighet för den större familjen och kan ge gäster sin egen privata våning.

Köket från Ballingslöv är en stilstudie i elegans, sobert utformat i ljusa toner. Den luftiga och ljusa atmosfären skapar en inbjudande plats för matlagning och gemenskap. Inredningen har noggrant valts för att skapa en tidlös och modern estetik som smälter samman med övriga delar av hemmet.

Köket är utrustat med högkvalitativa apparater från Electrolux, inklusive en praktisk ångugn som ger möjlighet till hälsosam och smakrik matlagning. För vinälskaren finns även en vinkyl, vilket inte bara bidrar till praktisk förvaring utan även lyfter kökets eleganta atmosfär till en ny nivå.

Sammanfattningsvis är detta kök en perfekt fusion av stil och funktionalitet. Det harmoniska samspelet av ljusa toner och högkvalitativa apparater skapar en köksmiljö där matlagning blir en njutning och där varje detalj bidrar till att höja upplevelsen av det moderna och stilfulla hemmet.
Köket är öppet mot matdelen och övervåningen, och den direkta tillgången till balkongen gör det perfekt för stora sällskap vid härliga middagar och festligheter.

På nedre plan finns master bedroom med walk-in closet och ensuite badrum. Mittemot ligger ett sovrum som kan användas både som barn/tonårsrum alternativt kontor. Idag används hörnan som finns vid/under trappan till ett bra kontor. På övre plan finns ett större sovrum med fint ljusinsläpp i söder. Här har man direkt kontakt med matdel/vardagsrum.

På båda våningarna välkomnas du av rymliga och elegant designade badrum. Hela ytan är smakfullt helkaklad och skapar en känsla av både modernitet och tidlöshet. Badrummen har utformats med fokus på att förenkla vardagen och är utrustade med bekväma och moderna funktioner De neutrala färgerna som dominerar i badrummen ger en lugn och harmonisk atmosfär samtidigt som de speglar bostadens övergripande stil. Denna noggrant valda färgpalett bidrar till att skapa en enhetlig och stilfull helhetskänsla i hela boendet. Vare sig du söker avkoppling eller funktionalitet kommer dessa badrum att tilltala dina sinnen och komplettera bostadens estetik på ett subtilt och elegant sätt.

Det här är inte bara en bostad – det är en livsstil. Upplev unik komfort och enastående utsikt i ditt nya hem. Välkommen till ett boende som inte bara är exklusivt, utan också praktiskt och omsorgsfullt planerat för det moderna livet.


Utgångspris
11 995 000 kr
Boarea
132 kvm
Avgift
8 878 kr/mån
Rum
4 rum


Aktuella visningar


Söndag 25 februari 12:00 — 12:45

Anmälan krävs

Anmälan krävs
Boka

Mäklarhuset Hammarby Sjöstad

Kontakta Daniel för mer information kring visningsmöjligheter.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad

Upptäck med smarta digitala verktyg
Fakta

01
Beskrivning
Boarea

132 kvm

Rum

4 rum


02
Byggnadssätt
Byggnadsår

2002


Ekonomi

01
Avgift

8 878 kr/mån

Kommentar, månadsavgift

Obl. avgift för bredband 125kr/mån

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Andel i förening

1,36240

Andel av årsavg.

1,36227

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.


Föreningen

01
Benämning

HSB Brf Ekudden 688. I föreningen finns 97 lägenheter.

Markägare

Föreningen äger marken

Allmänt

Populär förening med häftig arkitektur med bra läge på Sickla Udde. Föreningen innefattar två fastigheter uppförda 2002. På fastigheterna finns 4 byggnader innehållande 97 stycken lägenheter och 5 lokaler med bra läge mot Lugnets Allé.

Gemensamma utrymmen: Två tvättstugor, cykel- och barnvagnsrum, grovsoprum/miljörum samt trevlig och barnvänlig gård med sittbänkar och sällskapsytor.

För att bli godkänd i föreningen måste man vara medlem i HSB. https://blimedlem.hsb.se/
För mer info se föreningens hemsida: www.brfekudden.nu
Utförda renoveringar
2016 Byte av centrala fläktar.
2016 Byte av all belysning till LED.
2017-2018 Fasadunderhåll
2018 Stamspolning
2018 Fasadunderhåll samt uppfräschning av tvättstugor
2021 Bergvärme
Föreningen följer en underhållsplan.

PARKERINGFöreningen har ett garage om 38 platser som går att hyra för 1 683 kr/mån/ laddplats 1812kr.
Till garageplats är det separat kö. Det finns även platser för MC i garaget. Föreningen disponerar 9 st parkeringsplatser på gatan (800 kr/mån, för närvarande kö). I Hammarby Sjöstad tillämpas sedvanlig boendeparkering vilken kostar 1100 kr/månad. För mer information se www.stockholm.se/parkering. Vidare finns flertalet andra garage i området.

TV OCH BREDBAND: Föreningen har avtal med tele 2 och grundutbudet ingår i avgiften. Om ytterligare kanaler önskas så tecknas det direkt med Tele 2.
Bredband/IP-telefoni från Telenor. Obligatoriskt tillägg 125 kr/mån.

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)


Dokument

Ekonomi
Avgift
8 878 kr/mån
Kommentar, månadsavgift
Obl. avgift för bredband 125kr/mån
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Andel i förening
1,36240
Andel av årsavg.
1,36227
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Kalkyl
Räkna på ditt nya boende och boka en kostnadsfri värdering av din befintliga bostad.

Området

Hammarby Sjöstad

En stad i staden!


01
Fördelar med området
Båthamn Restauranger Barnvänligt Lokal spårtrafik Caféer Tryggt Bussar Parker/Grönområden Pendelfärja Båtliv Utegym Gym Sport och friluftsliv Barer Bilpooler

02
Att bo i Hammarby Sjöstad

Hammarby Sjöstad ligger med ett enanstående läge vid Hammarby Sjö, kanalen och med närhet till både stan och naturen. Efter en kort promenad når du köpkvarteret i Sickla med alla butiker du kan tänkas behöva. Likaså Sickla sjö med badmöjligheter ligger endast en liten bit bort. Fina promenadstråk i området, närhet till Nacka reservatet, Björkhagens golfklubb, Hellasgården samt Hammarbybacken.


03
Närservice

Hammarby Sjöstad är en utav Stockholms populära stadsdelar som förenar modernt storstadsliv med närheten till sjö och natur. I området finns trevliga promenadstråk längs vattnet och Sjöstadsparterren.
Flertalet restauranger och butiker, träningsanläggningar bl a SATS , bibliotek, kyrka, barnomsorg samt skolor. Ni finner även Carnegie bryggeri en kort promenad bort.
En 15 minuters promenad tar dig till Sickla Köpkvarter med 100-talet butiker, restauranger, biograf, SATS, Willys, Dieselverkstaden m.m.


04
Kommunikation

Snabbaste sättet att ta sig till och från Hammarby Sjöstad är med Tvärbanan. Spårvagnen trafikerar sträckan Solna - Sickla med stop vid Liljeholmen och Gullmarsplan. Vid Årstaberg hittar ni pendeltågsstation. Busslinjer 71, 74 samt nattbuss 96 trafikerar Hammarby Sjöstad.

Båttrafiken med m/s Lotten är gratis och går mellan Hammarby Sjöstad - Henriksdal - Södermalm, oftast med 15 minuters trafik mellan 06:00 - 24:00. Se tidtabeller på https://ressel.se/sjostadstrafiken/#sjostads-tidtabell

Stora delar av året trafikerar m/s Emelie sträckan Hammarby Sjöstad - Nybrokajen med stop vid Södermalm, Saltsjökvarn och Djurgården.


05
Familjeliv

I Hammarby Sjöstad finns ett stort utbud av skolor bland annat Sjöstadsskolan, Kulturama Grundskola och Lugnets Skola. För mer information: https://grundskola.stockholm/hitta-grundskola/?omrade=15,12
I närheten av Sjöstan ligger Hammarby backen som har en mängd olika aktiviteter att ta del av. Bland annat "året om"-skidåkning,utegym och klätterpark från 2022. Under samma satsning byggde man även en mountain coaster och mountain tube där även dem minsta kan vara med. Åldersgräns 3 år.

Använd kartan
X

Platser

Ima Sushi

78 m


Pizzeria Bodino

129 m


GREKISKA grill & bar

130 m


Namaskaar

135 m


Restaurang Göteborg

176 m


Lugnets skola

116 m


Förskola Sjöstaden - Pysslingen Förskolor

173 m


Vikströmska skolan

179 m


Hammarhajen

233 m


Ekens skola

274 m


Lidl

319 m


Studio Hybrid Forest AB

627 m


Kina Li

1,65 km


Hemköp

1,68 km


Hemköp Skanstull

1,73 km


Sickla kaj

214 m


Sickla udde

250 m


Sickla

892 m


Henriksdal station

906 m


Saltsjö-Järla station

2,49 km


Stockholms södra

2,61 km


Lillängen station

3,13 km


Alla avståndsberäkningar sker automatiskt och baseras på data från OpenStreetMap

Avstånd
Närområdet
Avstånd
Med bil
Med cykel
Till fots

 • Tågstation
  Sickla
  892 m
  3 min
  6 min
  18 min
 • Hållplats
  Sickla kaj
  214 m
  1 min
  1 min
  4 min
 • Hav
  31 m
  2 min
  1 min
  1 min
 • Sjö
  247 m
  1 min
  1 min
  4 min
Alla avståndsberäkningar sker automatiskt och baseras på data från OpenStreetMap

Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Daniel!

Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.