Sjöviksbacken 5 / Liljeholmskajen - Liljeholmen / Stockholm / Nyproduktion

Slutpris
5 675 000 kr
Referensnummer
160 484
Boarea
89 kvm
Avgift
4 886 kr/mån
Driftkostnad
741 kr/mån
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Såld
2014-07-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sjöviksbacken 5 såldes av oss 2014-07-27. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Liljeholmskajen - Liljeholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Bo nytt, modernt vid vattnet med panoramautsikt! Nyproducerad och stilren genomgångs 3:a med rätt läge på Liljeholmskajen och med det där "lilla extra" i form av ljus, rymd, kvalité och funktion. En trappa upp i huset med häftig sjöutsikt som känns påfallande nära då det endast är några meter till vattnet. Stora höga fönster släpper in mycket ljus och ger en härlig rymd utan insyn. Stor balkong som vetter rakt ut mot vattnet. Bekvämt badrocks-avstånd för morgondoppet, några meter ner till badbryggan. Fin stadsmiljö med restauranger, mysiga fik, butiker, kaj och bryggor. På gångavstånd finns bussar, tvärbana, pendeltåg och Liljeholmen med tunnelbana och en av huvudstadens största shoppinggallerior. 15 minuters cykelväg till centrala Stockholm. Njut av livet i stan, vid vattnet!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.