Sjöviksbacken 15 / Liljeholmskajen - Liljeholmen / Stockholm

Slutpris
5 500 000 kr
Referensnummer
163 340
Boarea
112 kvm
Avgift
5 913 kr/mån
Driftkostnad
623 kr/mån
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Såld
2014-02-11
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sjöviksbacken 15 såldes av oss 2014-02-11. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Liljeholmskajen - Liljeholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Alla vill väl bo högst upp! Helt insynsskyddat med fönster i samtliga väderstreck. Här finns en stilren, modern och välfungerande familjelägenhet med genomtänkt planlösning och ett härligt ljusflöde. Välplanerade 112 kvm med 3-4 sovrum, två badrum och två balkonger. Fastigheten, byggd 2008, är ritad på Gert Wingårdhs arkitektkontor. Viss utsikt mot Mälarens vatten, på bekvämt badrocks-avstånd för morgondoppet, 80 m ner till badbryggan. Fin stadsmiljö med restauranger, mysiga fik, butiker, kaj och bryggor. På gångavstånd finns bussar, tvärbana, pendeltåg och Liljeholmen med tunnelbana och en av huvudstadens största shoppinggallerior. 15 minuters cykelväg till centrala Stockholm. Njut av livet i stan, vid vattnet!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.