Sök Meny
Såld

Stockholm - Liljeholmskajen / Sjöviksvägen 76

Smakfull och optimalt planerad!

Bo smakfullt och ytterst välplanerat i denna kvadratsmarta 3:a med balkong vid populära Liljeholmskajen. Stilrent kök i öppen planlösning med vardagsrum med stora fönsterpartier som ger gott om ljusinsläpp - där nås den stora balkongen som erbjuder sol både morgon och kväll. Bostaden erbjuder ett större sovrum med skjutdörrsgarderob samt ett mindre sovrum med plats för säng och annat möblemang samt ett fräscht helkaklat badrum med tvättpelare. Nyligen uppfräschade ytskikt med vitlaserat parkettgolv och vitmålade väggar. Föreningen har stabil ekonomi och medlemmarna kan nyttja övernattningslägenhet, bastu och festlokal. Liljeholmskajen erbjuder ett härligt sjöstadsliv med restauranger, butiker, uteserveringar, bryggor och promenadstråk. På kort gångavstånd når man Södermalms citypuls. Här finns flertalet fina lekplatser samt förskolor och grundskolor 1-6. En ny skola F-9 kommer att uppföras i Årstaberg. På ca 10 minuters gångavstånd har man all service man kan tänkas behöva vid Liljeholmens centrum och gallerian i form av vårdcentral, bank, matbutiker, shopping och nöjen. Kommunikationsmöjligheterna är många: området trafikeras av buss (bl.a. Liljeholmen-Årstaberg-Gullmarsplan), pendeltåg (Årstaberg), tvärbana (Årstaberg eller Årstadal) och tunnelbanans båda röda linjer (Liljeholmen). Med bil tar man sig smidigt ut på E4:an. Välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Stockholm / Liljeholmskajen
Sjöviksvägen 76
Slutpris: 3 460 000 kr
Boarea: 47 kvm
Avgift: 2 993 kr/mån
Driftkostnad: 396 kr/mån
Rum: 3 rum, varav 2 är sovrum
Våning: 4 (2/5 tr) av 8 (Hiss finns)
Såld: 2016-10-28
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm / Sjöviksvägen