Sjöviksvägen 34 / Liljeholmskajen - Liljeholmen / Stockholm

Slutpris
5 450 000 kr
Referensnummer
39 774
Boarea
104.5 kvm
Avgift
5 203 kr/mån
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Såld
2014-10-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sjöviksvägen 34 såldes av oss 2014-10-23. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Liljeholmskajen - Liljeholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Lev livet högst upp i huset med både terrass och balkong i en 3:a som lätt blir en 4:a! Låt dig svepas med i känslan av en lägenheten som har det där "lilla extra" i form av ljus, rymd, kvalité och funktion. Här släpper de stora höga fönster in ett härligt ljus och ger en härlig rymd utan nämnvärd insyn.Två helkaklade badrum samt separat tvättstuga. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som lätt går att dela av för att få ytterligare ett rum. Tessassen ligger soligt i s/v med ett solflöde som får vindruvorna att trivas och som för tankarna till sydligare breddgrader. För stekheta sommardagar finns dessutom en balkong i ett något svalare norrläge. Här bor du centralt, mitt i området med bekvämt badrocksavstånd till badbryggan vid Liljeholmskajen. En lägenhet som måste upplevas - en lägenhet för dig som söker någonting utöver det vanliga!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.