Skeppsmäklargatan 51

Skeppsmäklargatan 51


Hammarby Sjöstad— Stockholm

Skeppsmäklargatan 51Hammarby Sjöstad— Stockholm

Optimalt planerad med högt läge!

Denna välplanerade bostad, högt belägen med en stor balkong i rakt västläge, erbjuder inte bara optimalt solläge utan även en perfekt placering mellan Sickla och Hammarby Sjöstad. Här har du närhet till både stadslivets pulserande energi och naturens lugn med vatten och grönområden.

Den öppna och ljusa layouten mellan kök, vardagsrum och matdel gör bostaden inbjudande och funktionell. Det stora fönsterpartiet släpper in generöst med naturligt ljus och förstärker kopplingen till omgivningarna. Masterbedroomet imponerar med smart förvaring och en behaglig utsikt mot den lugna innergården.

Bostaden ligger nära bra kommunikationer, vilket gör det enkelt att pendla och ta del av stadslivet. Samtidigt finns naturen intill med vatten och gröna områden, vilket skapar en balanserad och trivsam boendemiljö. En perfekt kombination av urban bekvämlighet och naturnära lugn.


Boarea
39 kvm
Avgift
3 408 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
7 av 8 (Hiss finns)
Såld
2024-02-23

Mäklarhuset Hammarby Sjöstad

Denna lägenhet på Skeppsmäklargatan såldes av oss 2024-02-23. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Skeppsmäklargatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad