Slipgatan 5 / Södermalm / Stockholm

Slutpris
2 650 000 kr
Referensnummer
132 557
Boarea
42 kvm
Avgift
2 205 kr/mån
Driftkostnad
493 kr/mån
Såld
2014-05-09
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Slipgatan 5 såldes av oss 2014-05-09. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södermalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med ett eftersökt läge, i hjärtat av Hornstull hittar vi denna tilltalande 2:a om 42 inbjudande kvm med underbar solig balkong som erbjuder sjöutsikt.
Ljust och öppet vardagsrum som med enkelhet rymmer soffdel samt matsalsdel för den som önskar, bra utrustat kök, rofyllt sovrum mot lugn innergård samt ett fräscht, stambytt och helkaklat badrum. Belägen i stabil förening med de stora renoveringarna bakom sig. Här bor ni med en härlig atmosfär med stor närhet till bad och grönska.
Denna lägenhet bör upplevas! Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.