Stagneliusvägen 23, 4tr / Kungsholmen - Fredhäll / Stockholm

Slutpris
1 650 000 kr
Referensnummer
126 666
Boarea
22 kvm
Avgift
1 607 kr/mån
Driftkostnad
193 kr/mån
Såld
2014-02-07
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Stagneliusvägen 23, 4tr såldes av oss 2014-02-07. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen - Fredhäll är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Hjärtligt välkommen till den perfekt planerade lägenheten om ca 22 kvm för studenten eller Ni som är i behov av en övernattningslägenhet. Ytan disponeras över allrum med plats för både säng och matplats med gediget ljusinläpp via stort fönsterparti. Välmående Brf med god ekonomi och de stora renoveringarna bakom sig. Trivsamt belägen i grönskande Fredhäll med stora grönområden och klippbad ett stenkast bort. Bra kommunikationer via innerstadsbussar och T-bana (grön linje) inom 2-3 minuters gångavstånd. Välmående Brf med god ekonomi och de stora renoveringarna bakom sig.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.