Starrängsringen 31, 1 tr / Nedre Gärdet / Stockholm

Mycket ljus och välplanerad 5:a i toppskick!

Slutpris
10 225 000 kr
Boarea
125.5 kvm
Avgift
6 335 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Våning
1 av 7 (Hiss finns)
Såld
2019-10-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Starrängsringen såldes av oss 2019-10-24. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Starrängsringen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Nedre Gärdet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till denna mycket ljusa och välplanerade 5:a i toppskick! Bostaden har genomgående härligt ljusinsläpp genom stora fönsterpartier. Det luftiga vardagsrummet har plats för större soffgrupp och bjuder in till härliga sociala stunder. Köket är stilfullt renoverat med mycket bra förvaring bakom vita fronter och all maskinell utrustning man kan önska - samtliga i rostfritt och från 2019. I det rofyllda och luftiga Master Bedroom finns det gott om plats för dubbelsäng och övrigt sängkammarmöblemang. Här kan du vakna i lugn och ro medan ljuset sprider sig i rummet genom det stora fönstret. Lägenhetens tre övriga sovrum är i utmärkt storlek och vill man går det utmärkt att använda dessa såväl till sovrum som till arbetsrum.
De två moderna badrummen ligger i perfekt anslutning till sovrummen. Det lilla badrummet är utrustat med falldusch och en glasad duschvägg och i det stora badrummet finns ett badkar där du kan slappna av efter en lång dag.

I närhet till bostaden finner du både förskolor, skolor, restauranger, matbutik samt motionsspår på Djurgården eller i Lill-Jansskogen.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.