Strålgatan 45, 2tr / Kungsholmen - Lilla Essingen / Stockholm

Slutpris
1 950 000 kr
Referensnummer
118 684
Boarea
26 kvm
Avgift
1 001 kr/mån
Driftkostnad
250 kr/mån
Såld
2014-04-09
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Strålgatan 45, 2tr såldes av oss 2014-04-09. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen - Lilla Essingen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nyrenoverad och välplanerad 1:a med rymlig balkong i bästa solläge! Stilfullt parkettgolv pryder golven och väggarna är nymålade i vitt. All el är omdragen i lägenheten. Goda förvaringsmöjligheter genom fyra garderober i hallen med spegeldörrar samt en klädkammare i anslutning till vardagsrummet. Badrummet är smakfullt renoverat i en tidlös stil med bl.a. golvvärme och spotlights i taket. Nytt kök med högblanka skåp i vitt och med fint ljusinsläpp från fönster som vetter mot den lummiga innergården. Lättmöblerat vardagsrum med utgång till en fantastisk balkong som vetter i ett soligt sydvästläge och ger soltimmar från lunchtid till eftermiddag.

All renovering har skett under 2014. Här bor ni med närhet till service, grönområden, vatten och en vältrafikerad busslinje som tar dig till Fridhemsplan och tvärs över innerstaden. Välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.