Strålgatan 45 / Kungsholmen - Lilla Essingen / Stockholm

Slutpris
2 300 000 kr
Referensnummer
121 401
Boarea
38 kvm
Avgift
1 463 kr/mån
Driftkostnad
500 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Såld
2014-09-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Strålgatan 45 såldes av oss 2014-09-17. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen - Lilla Essingen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nyrenoverad och välplanerad 1,5:a med öppen planlösning och separat sovrum! Stilfullt parkettgolv pryder golven och väggarna är målade i vitt. All el är omdragen i lägenheten. Goda förvaringsmöjligheter genom platsbyggd skjutdörrsförvaring i vardagsrummet samt en platsbyggd garderob i anslutning till sovrummet. Badrummet är renoverat i en tidlös stil med kakel i vitt och klinker i ljusblå ton. Nytt kök med högblanka skåp i vitt, integrerade vitvaror och med fint ljusinsläpp från fönster som vetter mot lummig omgivning. Plats för matbord för cirka 4 personer. Lättmöblerat vardagsrum i öppen planlösning med köket. Här finns gott om plats soffgrupp, mediamöblemang och diverse hyllor.

Lägenheten är belägen på entréplan i souterräng där samtliga fönster vetter mot en grönskande sluttning (ingen gångväg utanför).

Här bor ni med närhet till service, grönområden, vatten och en vältrafikerad busslinje som tar dig till Fridhemsplan och tvärs över innerstaden. Välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.