Strålgatan 45 / Kungsholmen - Lilla Essingen / Stockholm

Slutpris
3 060 000 kr
Referensnummer
178 466
Boarea
65 kvm
Avgift
2 502 kr/mån
Driftkostnad
350 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Såld
2014-06-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Strålgatan 45 såldes av oss 2014-06-16. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen - Lilla Essingen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

En unik och arkitektritad 2:a om 65 välplanerade kvm med egen uteplats om ca 23 kvm i soligt söderläge! Gedigen takhöjd om cirka 2,8 m, snyggt inbyggd walk-in-closet, påkostat kök med fullgod utrustning, inbyggt högtalarsystem, centraldammsugare, nattlarm samt fjärrstyrd belysning är några av de unika attribut som lägenheten erbjuder. Smakfullt och påkostat badrum i en tidlös stil med plats för tvättmaskin. Lägenheten måste upplevas på plats!

Här bor ni med närhet till service, grönområden, vatten och en vältrafikerad busslinje som tar dig till Fridhemsplan och tvärs över innerstaden. Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.