Strålgatan 35, 3 tr

Strålgatan 35, 3 tr


Kungsholmen / Lilla Essingen— Stockholm

Strålgatan 35, 3 trKungsholmen / Lilla Essingen— Stockholm

Ljus och ytterst välplanerad 1:a - Högt upp med sjöglimt och toppläge på Lilla Essingen!

Ljus och ytterst välplanerad 1:a med toppläge på populära Lilla Essingen. Ett stenkast till såväl badbryggor i Mälaren, promenadstråk som matbutiker och kommunikationer. Högt upp med stora, eleganta fönsterpartier och trevlig utsikt samt sjöglimt mot Mälaren. Alla fönster är belägna mot grönskande gård. 30-talscharm med generös takhöjd och vackra trägolv. Stambytt fastighet med övernattningslägenhet samt hiss. Möblerad takterrass med strålande utsikt. För extern förvaring finns ett stort vindsförråd om ca 8-9 kvm.

Toppläge på Lilla Essingen med direkt närhet till både Mälaren med badbryggor, promenadstråk och båtliv samt Stockholms Innerstad. Lilla Essingen är en populär, lugn oas innanför tullarna som erbjuder en gemytlig, naturnära småstadskänsla intill innerstan. Lilla Essingen har ett stort utbud av restauranger såsom tidigare michelinprisade Lux dag för dag samt thai, grillar, sushi och deli. Missa inte heller att köpa frukostbröd eller fika på Pesso. Lilla Mamsens Bageri är också populärt med hembakat bröd och fika. I matbutikväg finns både ICA och Tempo i närområdet. Flertalet inbjudande parker intill badbryggor dit Essingeborna promenerar för att ha picknick, sola och bada. Bekväm närhet till city med buss 1, 56 eller på cykel. Fridhemsplan med anslutande tunnelbana nås på 5-10 minuter samt Centralstationen på en kvart. Det finns också en båtlinje som går varje dag via ön till stan. Tvärbanan från Stora Essingen tar dig även snabbt dit du behöver. Den bilburne är snabbt norrut eller söderut tack vare Essingeleden med egna på- och avfarter.


Boarea
25 kvm
Avgift
1 694 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2023-11-08

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Strålgatan såldes av oss 2023-11-08. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Strålgatan.

Boka värdering
Jakob Jakobsson
Ansvarig mäklare
Talar även engelska, spanska ...+1

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad