Svarvargatan 18, 6 tr / Kungsholmen/Fridhemsplan / Stockholm

Rymlig 1:a med högt läge och utsikt över Karlbergskanalen. Obelånad förening!

Slutpris
2 990 000 kr
Boarea
36 kvm
Avgift
1 238 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
6 av 7 (Hiss finns)
Såld
2019-01-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Svarvargatan såldes av oss 2019-01-24. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Svarvargatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen/Fridhemsplan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

ACCEPTERAT PRIS!!! FÖRST TILL KVARN!! Bo med låg avgift i en obelånad förening! Välplanerad och hemtrevlig bostad med högt läge och utsikt mot Karlbergskanalen och Vasastans takåsar. Hall med bra förvaringsmöjligheter som leder vidare till ett välplanerat allrum och kök. Här finns plats för såväl säng, soffa som matplats. Köket är smart planerat med bardel och sittplatser.
Föreningen har en unik och hemtrevlig innergård, likt en trädgård, med möbler och grill. Föreningen äger marken. Snabbt tillträde möjligt!

I området finns favoriter som Les petites boudins, där du kan njuta av deras frukost, samt Matkonsultatet & AG. Lägenheten har även nära till två SATS, Systembolaget, Sankt Eriksplan och Fridhemsplan. Fina promenadstråk längs med Karlbergskanalen tar dig runt Kungsholmen eller in till City. Mycket goda kommunikationer med både tunnelbanans blå och gröna linje bara några minuter bort - blå linjen tar dig snabbt till T-centralen, Arlanda express samt pendel- och regionaltåg.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration