Sven Rinmans Gata 3, 3tr / Kungsholmen / Stockholm

Välplanerad fyra med balkong, sjöutsikt, öppen spis samt bevarade originaldetaljer!

Slutpris
9 100 000 kr
Boarea
96 kvm
Avgift
5 083 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2020-01-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sven Rinmans Gata såldes av oss 2020-01-17. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Sven Rinmans Gata

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till en trivsam och välplanerad fyra intill Riddarfjärden! Bostaden har vackra originaldetaljer från byggnadsåret som exempelvis stuckatur, spegelindelade dörrar, serveringsskåp samt fiskbensparkett. Vardagsrummet är ljust och har öppen spis och stort härligt fönsterparti med vy mot Riddarfjärden. Det lyxiga köket har skön bistrokänsla, gott om förvaring bakom snygga grå fronter och generös arbetsyta av vacker Carraramarmor. Tre sovrum i bra storlek varav ett med utgång till balkong som vetter mot innergården. Ett svårslaget boende för barnfamiljen!

Här bor du i en stabil och välskött förening med låg belåning, i lugna och mycket populära kvarter med områden som erbjuder både service och rekreationsmöjligheter. Vid Fridhemsplan ligger Västermalmsgallerian som erbjuder ett stort utbud av butiker, restauranger och livsmedelsbutiker samt bra kommunikationer med både flertalet bussar, två tunnelbanelinjer samt flygbussar. Nedanför porten ligger Riddarfjärden och Norr Mälarstrands vackra promenadstråk.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Kungsholmen

Kungsholmen är en härlig ö att bo på! Med blandad bebyggelse av vackra k-märkta sekelskifteshus och nybyggda kvarter och ett rikt restaurangutbud finns ett mysigt gatuliv. Västermalmsgallerian och många lokala butiker ger fina shoppingmöjligheter. Här bor man mitt i stan med vackra strandpromenader runt hela ön och flera underbara parker att umgås i. En varm sommarkväll i Rålambshovsparken eller ett dopp vid Fredhälls badklippor? Möjligheterna är många, kort sagt, på Kungsholmen finns något för alla!

Nöje

Här finns ett imponerande restaurangutbud i ständig förändring och rörelse som rymmer matkulturer från hela världen. En mix av bagerier, fik och caféer i kombination med småbutiker skapar en härlig och levande atmosfär!

Rekreation

Här bor ni med direkt närhet till vatten och natur. Här har du bland annat nära till Sankt Göransparken, Rålambshovsparken, Kronobergsparken och lummiga Kungsholms Strand med dess vackra promenadstråk längst vattnet. Gå ner till Karlbergs kanal och strosa längs vattnet och njut av omgivningarna eller njut av Norr Mälarstrand har härliga promenadslingor utmed Riddarfjärden. Är du sugen på en längre promenad kan du gå runt hela ön - här är det fritt fram att hitta sin egen favoritplats!

Kommunikation

Kommunikationerna på Kungsholmen är bra. Det finns utmärkta kommunikationer med två tunnelbanelinjer (blå och grön) samt ett flertal innerstadsbussar. Närheten till centralen och Arlanda Express ger obegränsade möjligheter att resa snabbt och smidigt.

Familjeliv

På Kungsholmen finns ett stort utbud av både förskolor, grundskolor och gymnasium.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.