Tavastgatan 5

Tavastgatan 5

Slutpris

4 050 000 kr


Södermalm— Stockholm

Tavastgatan 5


Slutpris
4 050 000 kr

Södermalm— Stockholm

Charmig 1,5:a med solig balkong mot lugn och grönskande gård på populära Tavastgatan!

Välkomna hem till denna charmiga 30-tals 1,5:a med solig balkong mot grönskade gård, omgiven av charmiga kullerstensgator i mysiga området Mariaberget. Här bor ni i attraktiva kvarter med hög mysfaktor bland vackra gränder och hus som bevisar områdets bevarade historia. Här finns allt ni kan önska er – från mysiga kaféer och restauranger till grönskande parker och bekväma kommunikationer. Balkong och fönster i soligt sydvästläge där ni kan ni blicka ut över takåsar samt med gårdsdel med trädgård. Här finns möjlighet att odla grönsaker och blommor i odlingslådor mitt i stan! Sevärdheter så som vackra utkiksplatsen på Monteliussvägen ett stenkast från bostaden kan bli er dagliga runda till jobbet!

- Balkong
- Sovrum med dubbelsäng
- Högt i tak om ca 2,7 meter
- God förvaring
- Utsikt mot ombonad gård med plantering.

Bostaden bjuder på en generös takhöjd och stora fönster mot lugna gården som ger fint ljusinsläpp till rummen. Via balkongen går att ta ett kliv ned till en gård med odlingslådor och möjlighet för plantering av blommor och grönsaker, mitt i stan! Väl inne bjuds på kvadratsmarta ytor med perfekt sovdel som rymmer plats för dubbelsäng och suverän förvaring i garderobslösning längst med hela väggen. Vardagsrummet är ljust med en öppen planlösning till köket med tillhörande matplats, möjlighet till diskmaskin. Här ryms plats för soffa, mediemöbel och soffbord. Via pardörrar nås balkongen i sydvästläge där det går att njuta av en varm kopp kaffe på morgonen och lyssna till fågelkvitter i grönskan. Kök i vitt med släta skåpluckor och förvaring i både över- och underskåp. Helkaklat badrum i vitt med dusch, wc och handdukstork.

Äkta förening som äger marken.
24 bostadsrätter och 1 hyresrättslokal om 185 kvm.
Stambyte är genomfört 2006.
Gemensamhetsutrymmen:
- tvättstuga med två tvättmaskiner, en torktumlare och ett torkskåp (på vinden)
- cykelrum (från Tavastgatan)
- soprum med sorteringskärl för matavfall, plast samt restavfall

Välkomna!


Boarea
36 kvm
Avgift
2 730 kr/mån
Rum
1,5 rum
Våning
1 av 5 (Hiss finns)
Såld
2024-04-23

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Tavastgatan såldes av oss 2024-04-23. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Tavastgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.