Torsgatan 71 / Vasastan / Röda Bergen / Stockholm

Rymlig lokal med perfekt läge i Vasastan!

Slutpris
2 550 000 kr
Boarea
50 kvm
Avgift
2 438 kr/mån
Rum
2 rum
Såld
2019-11-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Torsgatan såldes av oss 2019-11-21. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Torsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vasastan / Röda Bergen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna studio med en kreativ miljö för både jobb och övernattning på bästa adress i Vasastan! Här välkomnas du av ett öppet vardagsrum/allrum med gott om plats för dubbelsäng, soffgrupp och övrigt möblemang.
Ett par steg upp från vardagsrummet ligger sovrummet, som med sina målade väggar har en ombonad känsla. Lokalen disponerar även ett funktionellt kök, WC med handfat samt ett separat duschrum. Studion ligger i två nivåer, vilket skapar en charm.

Torsgatan ligger i lugna och trevliga kvarter i Vasastan och Rödabergsområdet. Området har en unik charm och ett fantastiskt utbud av caféer och butiker, de flesta belägna på populära och pulserande Rörstrandsgatan. Läget är ypperligt med bra kommunikationer - promenadavstånd till både Odenplan och Sankt Eriksplans tunnelbana. Även ett antal innerstadsbussar passerar på Torsgatan. Nya Hagastaden byggs i närheten och blir ett uppsving för hela området med fler nya bostäder, restauranger, affärer och gym. Här har du även nära till underbara grön - och vattenområden som Vasaparken, Karlbergs Slottspark och Pampas Marina.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.